Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Tekočine / Priprava in konča
NDED Nohtov posebno tesnilno

Podrobnosti
+

Ste prepričani, ampak tudi ljubezen, da opustijo grde praske v vzoru in poslikane nohte in odločno na žebelj, ki ste izgubili že po nekaj dneh, ali? Da bi preprečili takšne težave, priporočamo, da uporabite naše posebne NDED nohtov pomorskih Siegelers. S to tekočino, si pečat končal nohte na preprost način. Individualno zdravljenje vaše nohte in jih prinese v vaše želene dolžine in oblike. Ni pomembno, ali želite urediti vaše narave ali umetne nohte. Ko ste brušena nohtov z pufer, vam model plašč iz sprožilni gel najprej in nato plast gela strukture. Naj posebej strdi obeh plasti gela. Vzemite znoj plast z čistejše po stavbi gel in gladko datoteke, če je to potrebno, manjše nepravilnosti. V naslednjem koraku, lahko uporabite vašo najljubšo barvo gela ali lak za nohte in vključi trendy nail art še vedno kadar so mokre. Ko je vse suho pravilno, lahko uporabite Spezialversiegeler kot lak za nohte. Naše visoko kakovostnih Nagelversiegeler ustreza vašim pričakovanjem, potem vam ni treba čakati dlje in obseg nalog te iste priprave in do finsh po nizki ceni.

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

3.9474

Prehľad

5
6
4
9
3
2
2
1
1
1

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna