Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Tekočine / Priprava in konča
Povrhnjica Sklanjač za nežno popustila od povrhnjico

Podrobnosti
+

Povrhnjica je a pomemben del nohte. Nohti, preprečuje vdor Bakterije. Povrhnjica mora dobro vzdrževana. Čeden pogled Roke dobro ven na drugi strani, povrhnjica lahko raztrga, če se ne ohranijo bo.

Eden od najpomembnejših korakov priprave za manikuro žebelj je odstranitev povrhnjica. Povrhnjico should nobenkrat obstati cut ali odrezani. Za manikuro ter za a Modeliranje nohtov je veliko različnih tekočin za pripravo in zaključek je potrebno.

Naša nded vam bodo, povrhnjica povrhnjica odstranitelj umakniti mehak in nežen način. Izraz Remover lahko draži. V resnici tekočine ne odstrani povrhnjico Mehča jih. Kot rezultat lahko povrhnjica potiska enostavno nazaj in odvečno kožo kosov lahko odlepi bolje.

Naj povrhnjico skrbno so palice, ki potiska nazaj z rosewood. To lahko ne bruto nadaljuje, saj drugače boleče poškodbe na Nohtov kože se lahko pojavijo. Lahko presežek povrhnjico nežno z a mehko krpo lahko odstrani.

Izkoristite naše dolgoletne Proizvajalec izkušnje, s katerimi smo najvišjo kakovost naših izdelkov jamstvo. Bo potrebno oskrbo vaše povrhnjico in izkoristite naše prijazno in hranljiv povrhnjica odstranjevalec za popoln in čeden videz vaše Roke.

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.5625

Prehľad

5
11
4
3
3
2
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna