Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Tekočine / Priprava in konča
Našo bazo plašč preprečuje porumenelost nohtov, lak za nohte

Podrobnosti
+

Pod lak NDED podlaka je idealna kot osnovo za vse nohte. Preveč hitro projektil laki za nohte tako končno pripadajo preteklosti, ker dolgo stop vaše nohte je zagotovljena s tem izdelkom. Ker brez formaldehida, toluena, smole, akrilata in tudi brez dišav ali konzervansi so vključeni, ta članek je tudi zelo dobra za občutljive in krhke nohte, ki so primerne. Posuši se zelo hitro na naravnih nohtov. Zato je lahko takoj nadaljujete z nohtov design. Ni več celo obarvanje svoje nohte, ker naš izdelek, da se prepreči discoloring in porumenelost nohtov. Tudi močna rdeča ton ali neon zelen lak bolj nimajo možnosti proti ta premaz visoke kakovosti. Prvi sloj lak je zelo pomembno, saj spodbuja zdrave nohte. Naš izdelek se lahko uporablja tudi kot jasno, lak za nohte, ker je lahko videti lepo in seveda nohtov. Ženske, ki želijo vrag-ki se upira, ojačani naravnih nohtov in dolgotrajni postanek Nagellackes, potrebujete naš izdelek. Izkoristite naše dolgoletne znanja v nohtov design in da se poslovite od brezbarvni, dolgočasno in krhki nohti. Na področju tekočin za pripravo in zaključek, ta podlaka je absolutno mora - imeti na trgu. Naš izdelek je na voljo, odvisno od povpraševanja v prostornino 15 ml in 4000 ml.

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.5

Prehľad

5
4
4
4
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna