Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Tekočine / Priprava in konča
NDED Tip Blender

Podrobnosti
+

Zakaj se nekdo odloči za umetne nohte lahko so iz različnih razlogov. Naravni nohti lahko storite, ne da dolžina ali break nenehno. Nimate stabilnost ali žlebove, ki so še posebej grd. Tukaj modeliranje nohtov lahko pomaga z nasveti nohtov. Modeliranje nohtov popoln zahteva veliko dela, elementov in tekočine za pripravo, kot tudi zaključek. Dobro nohtov modeliranje zahteva nekaj časa, da doseganje zadovoljivega rezultata. Še posebej zahtevno vložitve delo prehode iz umetnosti v naravnih nohtov je zelo zamuden. Mora biti pa zelo previdno, da prehodov niso vidne in zagotovljena visoka trpežnost. Izpostavljamo NDED mešalnik omogoča lažje za vas delo datoteke in vam prihrani veliko časa. Tekočine se uporablja za prehod iz umetnosti naravnih nohtov. Ko vložitev dela, si izboljšati prehod površine konice nohtov, ker sicer preveč tanke pila in poškodujejo naravne nohte. Boš se čudil, kako enostavno gre ta ploske datoteke. Prepričati sami dragocen vir, se ne želite zamuditi. Se lahko zanesete na naše izkušnje proizvajalca. V naše izdelke vam lahko ponudimo vrhunske kakovosti. Tudi raba vaš dragocen čas za druge stvari in poenostaviti prijave dela z mešalnikom Naš nasvet.

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.6818

Prehľad

5
18
4
2
3
1
2
1
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna