Certified online shop
Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
3 letno garancijo na vse naprave
Več kot 150 LED geli
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Tekočine / Priprava in konča
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Razmaščevalec NDED
Podrobnosti
+
NDED premaz zagotavlja idealno osnovo za kasnejše nohti. Ta tekočina zagotavlja dolgotrajno in stabilno povezavo naravnih nohtov in vseh skupnih sistemov oblikovanja nohtov. Mnogi kupci imate mastno, krhke, tanke, krhke nohte ali potrebujete profesionalno ukvarjati z vodo. Pravilno uporabo je treba vse in konec za vse v pripravo in zaključek za dviganje brez nohtov zdravljenja. Začetek čiščenje vaše nohte in jih razkužiti. Zdaj ste poskrbeli skrbno v vašem povrhnjico. Nekoliko grobo na vaše nohte. Pomislite tudi na vogalih. Če je vaš nohti so saten-konča, odstrani celo vložitve. Vpijejo Zellette z čistilec in očistite nohte spet. Nato naše premaz se uporablja zmerno s čopičem na čisto in suho nohtov. Zelo učinkovito oprijema promotor je zelo ekonomična, ki svoje obdelavo zelo udobno in ekonomično. To lahko zelo dobro razširila. Vendar pa morate seveda ko se uporabljajo s krtačo na to da osebek s kožo prihaja ali na koncu celo na določen tip je odstranjena. Potem, lahko kasneje počil gel/akril/fiberglass konico. Zdaj lahko nadaljujete kot običajno nadaljnje obdelave korake. Vsebina: 15 ml, ali 4000 ml. osnovna ustavi in ne prašijo več - prepričati sami!
Pečat
+
Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.6071
Prehľad
5
94
4
39
3
5
2
2
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna