Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Tekočine / Priprava in konča
Vylet Nails Nohte soncem

Podrobnosti
+

Ni važno, ali porumenel noht površino dobiti svoje umetnosti ali naravni nohti z redne obiske solarij ali kajenja. Z našo Vylet-nails nohtov soncu oken je zdaj na koncu. Tekočino, ki ščiti ne samo pred porumenelost, UV sevanje in praskami nohtom, ampak na vrhu, da imajo tudi visoko-gloss jih naredi. Začetek prst nohtov kot običajno z datotekami in oblike. Vnesite le svoje baze in gel za stavbe in pustite strdi ena po drugi pod UV svetlobo za tri minute. Odstrani plast znoj s a Nagelcleaner in gladko koli neenakomernostim na nohta s fino pilo. Uporabljajo tesnilni gel, še vedno kot tretja plast gela, in tudi to zdravljenje pod UV svetlobo. Slikarstvo na koncu model lokacijo kliknite serije Sun blocker Vylet-nails, kot lak za nohte na vaših nohtih in pustite, da se posušijo. Jo nohte so zdaj zaščiteni proti rumeno obarvanje in lahko uleže brez obotavljanja v solariju. Priporočamo uporabo pojavnih oken, vsakega zdravljenje za trajno zaščito nohtov. Kaj še čakaš? Naročite danes za nohte a gladek porumenelost zaščite. Naše Sun Blocker Vylet-nails je priprava in konča v zelo dobre kakovosti nohtov Studio, izven območja.

Dimenzije
+

0.033 Meter (m)
0.032 Meter (m)
0.075 Meter (m)

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.666666666

Prehľad

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna