Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Tekočine / Priprava in konča
Vylet Nails povrhnjica odstranjevalec

Podrobnosti
+

Vaš povrhnjico je pogosto razpokan, krhki, debele ali zelo dobro? Vylet-nails izdelek serije smo uvesti učinkovit in delaš zelo hranljiv odstranjevalec za moteče povrhnjico za manikuro ali pedikuro tudi tukaj. Ta prefinjen tekočina je povrhnjica Vylet-nails odstranjevalec z mandljevim oljem. On naj ne manjka v svoj repertoar priprava in konča. Seveda, samo najvišja kakovost materialov, ki se uporabljajo za nohte. Ste lahko tako prepričani, da vaše naravne nohte dobili dodatno nego skozi naše izdelke. Najprej smo bi povedal si še da predstavljeni povrhnjica odstranjevalec odpravlja ne povrhnjico, ampak mehča je pohoten in presežek je. Uporablja se odstranitelj. Po kratkem sušenju čas previdno nazaj raztopljenega kožo vašega nohti z rosewood, palčke ali UV. Prosim nikoli jih prerežemo s škarjami! Preprosta, črne steklenice je opremljen s čopičem. To bo olajšalo natančno uporabo na zadevnih območjih. Steklenica krtačo je napolnjena s 15 ml to prelaz. Lep logotip dopolnjuje eleganten videz in naredi steklenico z lovilec. Priročen in prihranek prostora lahko shranite na odstranjevalec v torbi make-up. Ne oklevajte in izgledal nas. Tukaj, glasba je zabavo in cene uspešnosti je ogromno.

Dimenzije
+

0.033 Meter (m)
0.032 Meter (m)
0.075 Meter (m)

Pečat
+

Strdijo na zraku

Oblika nohtov brez naprave za strjevanje: Polepšajte naravne nohte ali umetne nohte brez tehničnih naprav, neodvisno od električne napetosti. Artikli, označeni s tem znakom, strdijo na zraku.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

5

Prehľad

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna