Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art / Barvne kroglice
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Barvne kroglice

Prsti in roke navdihujejo umetnike – temu je bilo že od nekdaj tako. Če si pogledate roke Botticellijeve Venere na sliki „Venerino rojstvo“, ki jih z detajlno in ljubeče oblikovanimi prsti  drži na prsih, ali če pogledate roke s prstani Rubensovih dam – roke in prsti navdušujejo umetnike in ne nazadnje so nohti tisti, ki dajo rokam pomemben izraz. Sijaj nohte poudari – zakaj torej ne bi delali z lakom) stekleni bisere lahko enostavno nanesemo, da dosežemo male svetleče poudarke. Tako kot dragi kamen prstanu da poseben karakter, tako dajo stekleni biseri vašim že oblikovanim nohtom karizmo. Tako razgiban kot je svet dragih kamnov, je tudi svet steklenih biserov, ki jih najdete v našem katalogu.

Mikro stekleni biseri v našem izboru so zelo raznovrstni, primerni za vsako priložnost in so pri tem še zelo vzdržljivi. Namestite jih na še ne strjeni lak ali gel in lahko jih dobite v številnih barvah – mavrično svetleči ali ne, prosojni, v jeans-videzu, metaliziranem ali v videzu biserovine. Ležerni, elegantni, barvni ali kakršnikoli drugi dizajni, ki se prilagajajo splošnemu videzu ali jih lahko uporabimo kot kontrast. Možnosti za uporabo Micro steklenih biserov so neomejene.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna