Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art / Blistati prah
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017

Blistati prah

Natančno stopnjevanje barv, svetleči učinki in neskončna izbira barv: o tem sanja vsak umetnik. Dizajniranje nohtov je umetnost na najmanjši površini, je telesna umetnost in ne nazadnje nakit. Je pa minljiva, kar lahko pomeni poseben izziv pri popolno oblikovanih nohtih. Umetne nohte lahko okrasimo s številnimi različnimi materiali, ki jih lahko prilagodimo splošnemu videzu ali priložnosti, vedno pa bodo čudoviti na pogled. Ali ne sanjate o tem, da bi na svoje nohte ujeli svetlikanje večernega nočnega neba, da bi tak estetski trenutek lahko za nekaj časa nosili na svojih nohtih? Svetleči prah vam ponuja tako možnost. Tako doma, kakor v salonu, je svetleči prah otročje lahko nanesti na umetne ali naravne nohte. Enostavno se ga potrese po še svežem, nestrjenem laku za nohte, in je potem, ko se lak posuši utrjen. Svetleči prah je na voljo v številnih različnih barvah, v enobarvnih, kakor mešanih različicah, barvno svetlečih, v neonskih barvah, fluorescenčnih barvah, v beli, metalni, v zlati in srebrni, skoraj beli, v sijajni ali mat izvedbi. Skratka – za posebej sijoče trenutke v življenju ženske!

Zagotavljamo vam visoko kvaliteto tega izdelka za pošteno ceno (v večjih količinah lahko svetleči prah kupite ugodneje). Svetleči prah dobivamo neposredno od proizvajalca.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna