Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art / Blistati prah
Nailart laser bleščice - Blistati prahu za modeliranje v veliko barv
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Glittery nohtov design pričara nail art laser bleščice. Briljantno sijoče bleščice delci se lahko uporabijo za je akril, kot tudi mesto model gel. Za posebne učinke, barve so mešani raztresene vzorce in fino razdeljeni na žebelj. Končni pečat zagotavlja trajnost in sijaja, dodelana model lokacije.
Bleščice delcev v nail art laser bleščice so še posebej lep, zelo nejasen in se lahko uporablja tako raznolika v modeliranja. Umetnih nohtov je sestavljena kot ponavadi, premaz in sprožilni gel za naravne nohte polirani obliki. Po kaljenju prvi sloj gela bodo bleščice v prahu neposredno v plasti znoj širjenja ali ustvarjalne Streumustern. Nato igral drugi plasti v strukturi gel nohtov. Podoben postopek v primeru akrilno model, tukaj sedel sljude delcev znotraj modela položaj in lahko lesk in šimer. Končni pečat z nadlak zagotavlja na akrilni gel nohtov za maksimalen sijaj in dolgotrajno zaščito nohtov.


Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4
Prehľad
5
1
4
0
3
1
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna