Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art / Folija za nohte
Nail folija - zlata - za plemenito in glamurozne nohte art predstave
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Nohtov folijo v zlatu je idealna za nail art hitro in z twist na žebelj. Načrt izgleda povsem drugače kot z uporabo barve ali barve gel, obstaja nešteto načinov ravnati sijoče folijo. Styling je popoln, pečat ustvari zaščitno nadlak ali clear-coat konča in zagotavlja dolgo sijaj in nič - in vpliv odporno površino.
Za oblikovanje nohtov art nohtov folijo - zlato je nohtov površine čiste in brez mast? Predhodno čiščenje z cleaner in Zellette je idealna, to zagotavlja popoln oprijem lepila folijo. Lepilo je redko uporabljajo na žebelj in enostavno posušene. Snov se iz Milky da razbarva, prenos folijo lahko dajo in potlačeno z rosewood palico ali celo spot swirl. Po sušenju celotno podporo se lahko preprosto odstrani in zlato folijo sije v kovinski lesk. Nadlak velja za finale, zaprti nohtov konča in poveča sijaj in vzdržljivost. Nail art folijo na gel nohti uporabljajo, nadomesti strukturo gel lepilo. Otrdi gel plast, po vstavitvi nohtov film je končno zdravilo z UV svetilko.
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna