Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art / Folija za nohte
Nail folijo Rainbow za bleščečo učinke na žebelj
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Presenetljivo pisane izhaja iz prenos nohtov folijo mavrica. Razposajeni nail art element je primeren za stilsko zasnovo zvečer tudi kot dan. Neprisiljen-v-raba prenos nohtov folijo je določen s posebno folijo lepilo na naravnih nohtov, model mesto nohte building gel se lahko uporablja tudi kot lepilom.
Je obdelana z folijo nalepite folijo, nohta mora biti čista in suha. Z cleaner in Zellette, mast in prahu je mogoče varno odstraniti. Tanek sloj lepila se uporablja nohtov, to lahko privabi, tako dolgo, kot, dokler ne postane prosojno. To tribuna je sežaj, razdelku film postavi in pritisniti na. To je večji spot swirl ali tudi rosewood palico. Po nekaj sekundah je kaljeno lepilo in zaščitnik je mogoče odstraniti s prsti ali pinceto. Podobno nadaljuje, če namesto strukturo samolepilna gel za oprijem film z Rainbow. Ta postopek se uporablja zlasti za akril ali gel nohti. Jasen gel na utrjene na kratko, potem film segment je potlačen. Več utrjevanja prehodov zagotavlja trden oprijem. Nohtov lahko nato obnovljena, dopolnjen s še bolj nail art ali podobno zaprti.
Izdelke lahko nekoliko razlikujejo od sliko trgovine!
Dimenzije
+
0.025 Meter (m)
0.025 Meter (m)
0.045 Meter (m)
Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna