Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 149 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art / Konad žigosanje
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016

Konad žigosanje

Roke so erotične, so čutna slika ženskosti, estetike in jih je treba kot take jemati in negovati. Osnovna nega kože in nohtov je neizogibna, pa tudi estetsko oblikovanje nohtov v obliki in barvi ne sme manjkati. Lepi in vznemirljivo oblikovani nohti so želja vsake ženske, ki se jo da najbolje uresničiti z izdelki proizvajalca Konad – vodilnega proizvajalca na nohti design trgu. Konad izdelki so prisotni v profesionalnih , salonih za oblikovanje nohtov in kozmetičnih inštitucijah, kakor tudi v privatnih kopalnicah, preoblikovanih v lepotne salone. Proizvajalec izpolnjuje, kar obljublja: izredno lepe izdelke, ki jih je enostavno uporabljati in hkrati izpolnjujejo najvišje zahteve, ki se nanašajo na higieno, neoporečnost in kvaliteto. Nohti arts podjetja Konad vašim rokam pokloni osebni izraz, estetiko in čutnost.

Konad proizvaja gobice, šablone, lake, žige, informacijske brošure in raznovrstne pripomočke, ki jih potrebujemo. K šablonam v ponudbi sodi stojalo, ki ga prav tako lahko nabavite pri nas, kakor tudi ostalo opremo in navodila za oblikovanje lepih nohtov. Tukaj najdete tako posamezne izdelke, kakor celotne sete in pribore, ki zadovoljijo raznovrstne želje. Konadovi izdelki so prilagojeni drug na drugega in jih lahko kombiniramo – najboljši rezultati so zagotovljeni z izdelki enega proizvajalca tako za začetnike, kakor za profesionalne oblikovalce nohtov.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna