Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art / Luknjanje in prosojnic
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Luknjanje in prosojnic

Piercing je seksi. Piercing je čisto poseben kos nakita, ki se ga ne samo nosi, temveč je pripet na del telesa. S tem piercingi prebijajo mejo našega telesa, z njimi spustimo nakit v telo in s tem prenesemo delček sebe navzven. Naravne bariere med telesom, nami samimi in zunanjim svetom se zabrišejo in to naredi piercing tako dražljiv. Medtem ko so prebodene ušesne mečice, nosnice ali ustnice že povsem vsakodnevne, obstajajo tudi piercingi, ki jih je videti bolj poredko – če odmislimo tiste, ki so skriti pod obleko. Tudi nohte je mogoče predirati. Naravni nohti se s piercingom poškodujejo in se lahko zlomijo, pri umetnih nohtih pa nohtni piercing ne predstavlja nikakršne težave.

Prisrčno vas vabimo, da si podrobneje ogledate možnosti našega Nailart Piercinga. Na naslednjih straneh boste našli lepo oblikovane kose nakita, ki jih lahko popolnoma brez bolečin vstavite v predrt noht. Klasični obroči s kroglastim zaključkom, kot jih poznamo iz piercinga na drugih delih telesa, so v izboru, kakor tudi domišljijski majhni obeski, ki se jih pritrdi na noht z majhnim obročem. Resnično lepo izgledajo namreč le, če jih vstavimo varno in brez škode.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna