Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art / Nalepke in stickers
Komplet nalepk za nohte holografski - pisane nohtov umetnost, presenetljivo
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Ali je igriv ali grafično - je izdelovanje fancy motivi, ki imajo ponuditi holografski laki nalepke nail art vsekakor posebna. Lahko nalepko motivi posamezno in v celoti po dogovoru po zahtevi na žebelj. Hologram Nalepke so preprosto nalepite in končno zapečatena.

Torej za strokovno nail art fit nalepke hologram nohtov, ki ima stvari v lovilec, tudi žebelj mora sama popolnoma v scene uporabijo. Če želite to narediti, običajno temeljito pripravo je potrebno. Naravni nohti so manikiranje, polirani in nato skrbno v na Naslikal barvo po vaši izbiri, model položaj nohti na in ob koncu colorized. Mala lahko zdaj na čisto in suho nohtov ploščo Komplet nalepk za nohte so urejene. Posamezni motivi so prevoznik folije pripravi in postavi na žebelj. Ima svoje mesto vsak komplet nalepk za nohte je naredil nežno pritisnite na odgovornost. Za trajno lep nohte design in dolgo vsebujejo oblikovanje konec je zapečatena. To lahko bodisi Nadlak ali jasno, lak, ki se uporablja.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna