Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art / Našitkov

Našitkov

Umetnost nohtov našitkov Našitkov Umetnost nohtov našitkov
cena od 0,28 € *
1,40 € / 100 g
Nailart sequins obroči mavrica učinek Našitkov Nailart sequins obroči mavrica učinek
1,38 € *
15,33 € / 100 g
Nailart sequins obroči Našitkov Nailart sequins obroči
2,98 € *
33,11 € / 100 g

V nohtni umetnosti ni ničesar, kar bi lahko označili za nemogoče. Vse lahko služi k oblikovanju lepših in zanimivejših nohtov in kakor vsi umetniki so tudi umetniki oblikovanja nohta nadvse kreativni in iščejo vedno nove možnosti. Številni naravni in umetni materiali so na voljo, in vse, kar je mogoče s pridom uporabiti, se tudi v resnici uporabi. Nohtni dizajn je vsekakor neobičajna umetnost, kajti deluje z neverjetno množino materialov in pripomočkov, zahteva le nekaj tehnične opreme in že lahko zelo majhne površine postanejo prava umetniška dela.

Nailart bleščice so skoraj takega videza kot bleščice, kot jih poznajo modno zavedne dame z oblačil. Kar je sicer našito na oblačila, se lahko v manjši izvedbi lahko seveda nanese na nohte. Nailart bleščice položimo v še ne posušen lak ali UV-gel, da se sprimejo in so po strjevanju mase dobro pričvrščene. So dolgo obstojne in pričarajo čudovite svetleče učinke na vaše nohte. Bleščice dobite tako v umirjenih, živahnih, mavrično lesketajočih, sijajnih ali mat barvah, in še v metaliziranih niansah ter enostavni beli. Vabimo vas, da se razgledate po našem izboru – seveda bleščice odgovarjajo v vseh pogledih evropskim standardom, prihajajo neposredno od proizvajalca in so nadvse obremenljive. Kajti nohtna umetnost nam je v veselje, če dolgo drži.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€