Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art / Trakovi in traki
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017

Trakovi in traki

Umetelno dizajnirani nohti dajo ženski roki posebno življenje. Čudovito izgledajo, pričajo o negi in skrbi, in se lahko dopolnjujejo s sicer nošenim nakitom, še posebej takrat, ko se z barvo ali strukturnimi elementi ujemajo s temami, ki se pojavljajo na nakitu. Nailart trakci, na primer, odlično dopolnjujejo členjene zapestnice in ogrlice, kajti narejeni so iz finih svetlečih trkcev, ki jih vstavimo v še ne strjen lak ali UV-gel. Ko se lak ali gel popolnima strdi, so trakci dobro utrjeni in vam dolgo dajejo veselje ob pogledu nanje. S trakci postanejo roke enotne umetnine, ki izpostavljajo lepoto in negovanost vsake ženske. Dovoljujejo, kakor mnogi drugi izdelki za nohtno umetnost, da se prilagajajo določenemu videzu, ker so usklajeni z drugimi modnimi dodatki.

Izdelek prihaja v naš izbor neposredno od proizvajalca, odgovarja evropskim standardom in je neoporečen. Kakovost je izvrstna in trakce lahko izberete v mnogih različnih barvah, tako da jih lahko vdelate v vsako umetnino na vaših nohtih. Če niste povsem prepričani, se lahko posvetujete v salonu za oblikovanje nohtov – tudi tam pogosto uporabljajo Nailart trakce, tako na umetnih, kakor na naravnih nohtih. Kajti trakci nikakor ne škodujejo – namesti se jih v lak ali gel preden se strdi in so dolgo obstojni.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna