Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Nail Art / Umetnost nohtov Obroči

Umetnost nohtov Obroči

Umetnost nohtov Obroči Umetnost nohtov Obroči Umetnost nohtov Obroči
cena od 1,95 € *
Umetnost nohtov Obroči navora palica držalo Umetnost nohtov Obroči Umetnost nohtov Obroči navora palica držalo
8,66 € *
4,33 € / 100 g
-45%

Lepe ženske roke zaslužijo nakit. Tradicionalni nakit so prstani, zapestnice in verižice in obarvani nohti. Mnogim ženskam pa je to preveč dolgočasno: Zakaj bi nosile samo tradicionalen, nevpadljiv nakit? Kadar smo lahko malo bolj vpadljivi (ne da bi pri tem delovali neokusno) je ravno pravšnja kombinacija nohtnega dizajna na umetnih nohtih v povezavi z Nailart prstani. Prosojne ali bele prstane iz plastike lahko obdelamo tako kot umetne nohte – na vse mogoče načine, kot jih lahko obarvamo, poslikamo ali obdelamo z dodatki. Ker doma ne razpolagamo vedno s popolno opremo za obdelavo, najdete na naših straneh tako prstane v majhnih in večjih količinah (velja količinski popust: večje količine dobite sorazmerno ugodneje) kakor tudi potrebne pripomočke, da bodo Nailart prstani primerno obdelani in prirejeni za vaše nohte. V setu so banana pila, polirni blok, obdelovalna palica z ustrezno prevleko, prstani v različnih izvedbah in navodila. Seveda lahko vse te izdelke naročite tudi posamično.

Nailart prstani in pribor ustrezajo evropskim standardom za nakit in umetnih mas ali za orodja. Izdelki so popolnoma neoporečni in se jih lahko uporablja tako doma, kakor v salonu za oblikovanje nohtov. Dovolite domišljiji prosto pot pri ustvarjanju prstanov, ki bodo dopolnjevali vaše lepe nohte!


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€