Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / American-Line
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

American-Line

American-Line uv gel nails

American-Line uv gel nails so čudovit nabor možnosti v oblikovanju nohtov, ki ne pustijo neuresničene nobene želje. Barvni, trendovski, pisani, s svetlečimi efekti, metalizirani ali neonski toni – vse je mogoče. Geli, iz katerih so oblikovani American-Line, so robustni in po strjevanju pod UV-lučko nadvse obstojni. In s temi nohti je vse tako enostavno, ker prenesejo mnoge obremenitve.

Ni pa potrebno, da je vedno vse vpadljivo pisano – American-Line uv gel nails dovoljujejo tudi enostaven videz. Če vam je do pastelnih tonov, do čiste elegance ali purističnega videza francoske manikire, potem je temu pač tako. Tudi takšne želje si lahko enostavno zadovoljite z American-Line. Razglejte se po našem katalogu. Presenečeni boste, kako vsestranska je barvna paleta za American-Nails-Line. Vsi barvni geli so UV-geli in se popolnoma strdijo. Razume se, da so tudi vsi izdelki medsebojno kompatibilni. Posamezni geli American-Line so prilagojeni drug na drugega, tako da lahko uporabljate vse od enega proizvajalca.

Morda tega še niste vedeli: American-Line prihajajo iz raziskav polimerov. Sicer se ta znanost praviloma na ukvarja z lepotnimi izdelki, temveč z raziskavami polimerov, torej umetnih mas, ki se jih zaradi njihovih dobrih lastnosti uporablja v tehniki in sicer. Ste si mislili, da prihaja UV-gel za American-Line iz istega raziskovalnega laboratorija, kot ohišje vašega računalnika?


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna