Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Barvni Geli
Trendy chrome učinki z barvo gel EDITION z nded

Podrobnosti
+

Vključuje tudi vas tudi za ženske, ki želijo nositi ne samo bela nohtov Nasveti, ampak včasih drznih barv na vaših nohtih in da za dlje časa? Nato NDED barvni gel EDITION je zagotovo točno pravico kaj iščete. Ta gel je UV gel & barvni gel, ki poleg modeliranje naravne ali umetne nohte vam z veliko barv omogoča. manikura nohtov in nato napolniti z bazo in gradnjo gel. Po teh korakih, lahko takoj na enega od teh dveh geli imate trendovsko barvo gel z chrome učinke in strdi. Uporabi je enostavno z ta gel, ker razširja svojih gladka in ročaj omogoča popoln zaradi svoje srednje viskoznosti čopičem gel. Vzemite malo iz gela s pomočjo krtačo in uporablja to na tanko noht. Tako naredi popolnoma, da se strdi pod svetlobo strjevanje enoto in tako zagotavlja boljše uporabnosti. Imate izbiro, da izberete med temi so, denimo, odtenki Cosmo dekle, rum citat med več kot 15 barve in špansko vino. Ne odlašajte in Naročite to kvaliteten barvni gel, če želite, da barve.

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.4247

Prehľad

5
97
4
76
3
9
2
3
1
2

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna