Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Barvni Geli
Pastelne barve gel za diskretno lak v nežni zvoki

Podrobnosti
+

Naj bo vaše nohte neopazne in kljub temu ohrani, vendar ne sme biti a svetlo barvo? Nato, NDED gel pastelni barvi je ravno prav za vas. Diskretno se hrani v barvno paleto in traja dlje kot navaden lak za nohte. Lahko uporabite ta barvni gel želja bodisi neposredno na gel premaz ali neposredno na stavbe gel. Ni pomembno, ali želite preprosto izboljšati vaše naravne nohte ali umetne nohte model. Uporaba moči obstati velja lahek, ker ga samodejno gladi ven sam in se hvala za srednje viskoznosti, je lahko še posebej dobro obdeluje. Doseči dobro zdravilo takih UV gel & barvni gel, je priporočljivo, da namestite to zaradi barvnih pigmentov v tanko plast gela na nohte. Le da so za zagotovitev popolne plast UV svetlobo osvetljeni gel in s tem boljšo vzdržljivost je podan. Vaš izbrani pastel je vendar nekoliko preveč diskretno, lahko uporablja dodatne tanke plasti gela na nohte in pustite, da se strdi, dokler ne boste dosegli želenega odtenka. S tem nohtov design barvni UV gel bo dobra izbira, saj je nohtov Studio-kakovost zvoka, v različnih pastelnih, na voljo za majhno ceno z nami.

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.4727

Prehľad

5
102
4
47
3
14
2
3
1
1

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna