Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Barvni Geli
Vylet-Nails Premium barvni gel MICA - za bleščeče predstave

Podrobnosti
+

MICA učinki so zelo priljubljena, še posebej za zvečer nail art. MICA se z Vylet-Nails Premium barvni gel z briljanten lesk zagotavljati gel nohti. Odvisno od želene intenzivnosti barve, gel v eni ali več plasteh lahko uporablja in cured pod UV svetlobo.
Preden lahko uporabijo Vylet-Nails Premium barvni gel sljude v gel modeliranje naravnih nohtov, je treba pripraviti ustrezno. Na v polirani off in uporabljati protetično lak premaz za dober oprijem, sledi plast gela sprožilni. Glimmerr barvni gel lahko sledite na enem od gradbenih plasti in je kot druge plasti gel, ki tudi na tanko in temeljito utrjene. Pred uporabo naslednjo plast gela, potenje plast je odstranjena s čistejši in Zellette. Na koncu modeliranje tesnilnih plasti kot konča se uporablja. Nadlak je tanek, vendar utrujen naslikana na žebelj in utrjene pod UV svetlobo. Po odstranitvi plast znoj in uporabo poliranje olje prihaja brilliance premium barvni gel še posebej dobro v ospredje, je zaobljubo trajno zaščitena pred poškodbami in praskami.

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna