Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / Barvni Geli
Vylet-Nails Premium barvni gel neon - za pritegne pogled
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Včasih se rezek in Razmetljiv. Za posebne priložnosti, Vylet-Nails Premium barvni gel Neon je idealna izbira. Svetle barvo gel zagotavlja opozoriti vsakogar nohtov design. Visoka kakovost premium izdelek zagotavlja najboljše rezultate.
Uporabiti bo treba Vylet-Nails Premium barvni gel neon kot zadnjo plast na gel nohtov zazidljivih. Kot ponavadi je naravnih nohtov pripravljena in prevlečena z ozemljitvenimi agent za premaz. Z gradnjo gel je nato vzoru nohtov in cured v plasti. Krivuljo C oblikovana, barvni gel obrazce zadnji sloj pred zapečatiti. Vrstni red v tanke, ampak bogata plast je pomembna tukaj. To zagotavlja, da gel z UV svetilko popolnoma zdravi. Intenzivnost barve za prvi sloj ni dovolj, je lahko poveča neon barve gel na drugo plast. Tudi ta sloj mora biti redko uporabljene in nepregleden. Tesnilno sredstvo se uporablja za končni barvni gel plast v neon. Nadlak zagotavlja absolutno in vrag-ki se upira površino in visok sijaj, ki ostane trajno na žebelj in dodatno poudarja neon barve.

Samo za komercialno uporabo / Uporabljajte samo na umetnih nohtih ali večplastnih nanosih

viskoznost
+
tanka srednje debel
Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
5
Prehľad
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna