Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / Barvni Geli
Vylet-Nails Premium nude - barvni gel za diskretno elegantno nohti
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Visoke kakovosti in zelo motno mogoče vključiti barvni gel golih Vylet-Nails Premium pri gradnji gel nohtov. Ljudje, ki je všeč subtilen in eleganten, najde svoj stil z nude toni in lahko združujejo skoraj vse obleke uganjati tudi.
Vylet-Nails Premium barvni gel nude kot zadnja plast je Gelnagelaufbaust se uporablja. Kot ponavadi je naravnih nohtov vložiti, roughed in napolniti. Premaz se suši, tanko plast gela sprožilni uporabljajo nohtov in utrjena. Nato nohtov je, še posebej lepo oblikovan C-krivulje. Kot zadnja plast je barvni gel. To je bolan, vendar redko uporabljene in prekajena pod UV svetlobo. Več plasti nohtov lahko vloži intenzivnost želeno barvo. Ozdravljenih barvni gel je prevlečena s tesnilno gel kot konča. Ta poseben gel zagotavlja visoko odpornost nohtov in dolgotrajen sijaj. Po kaljenju top plašče, to je očistiti z čistilec in se lahko zdravijo z poliranje olje.
viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
5
Prehľad
5
7
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna