Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / Barvni Geli
Vylet-Nails Premium termo barvni gel bleščice - polni pokrov in nail art
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Vylet-Nails Premium termo barvni gel bleščice je odlična izbira za posebne nohti s posebnimi učinki. Barvni gel z bleščeče delcev spremembe temperature spremembe barve, izdelava gel nohti trajno lovilec.

Vylet-Nails Premium termo barvni gel bleščice se uporablja na skrbno izdelani gel nohtov, postopek je kot ponavadi: naravnih nohtov oblikovan in Hrapave s pufrom. Posledično se uporablja oprijema promotor, potem gradnja gel nohtov se začne. Žebelj v celoti oblikovana, ki se uporablja v Thermogel. Lahko je bodisi v poln kritje plasti ali kot nail art uporablja. Za Pineslmalereien, ta gel je idealna, saj ne vodijo zaradi s viskoznosti. To je pomembno, da je potenje plast building gel odstraniti vnaprej. Na Thermogel je utrjena pod UV svetlobo 120 sekund in nato zaprti. Ta zapiranja gel se uporablja in utrjena. Končno, površina nohtov s čistejšimi ali poliranje olje je očistiti in pripeljal do visokega sijaja.

Samo za komercialno uporabo / Uporabljajte samo na umetnih nohtih ali večplastnih nanosih

viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.5
Prehľad
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna