Certified online shop
Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
3 letno garancijo na vse naprave
Več kot 150 LED geli
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Barvni Geli
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium termo barvni gel bleščice - polni pokrov in nail art
Podrobnosti
+
Vylet-Nails Premium termo barvni gel bleščice je odlična izbira za posebne nohti s posebnimi učinki. Barvni gel z bleščeče delcev spremembe temperature spremembe barve, izdelava gel nohti trajno lovilec.

Vylet-Nails Premium termo barvni gel bleščice se uporablja na skrbno izdelani gel nohtov, postopek je kot ponavadi: naravnih nohtov oblikovan in Hrapave s pufrom. Posledično se uporablja oprijema promotor, potem gradnja gel nohtov se začne. Žebelj v celoti oblikovana, ki se uporablja v Thermogel. Lahko je bodisi v poln kritje plasti ali kot nail art uporablja. Za Pineslmalereien, ta gel je idealna, saj ne vodijo zaradi s viskoznosti. To je pomembno, da je potenje plast building gel odstraniti vnaprej. Na Thermogel je utrjena pod UV svetlobo 120 sekund in nato zaprti. Ta zapiranja gel se uporablja in utrjena. Končno, površina nohtov s čistejšimi ali poliranje olje je očistiti in pripeljal do visokega sijaja.
viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.5
Prehľad
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna