Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Barvni Geli
Vylet-Nails Premium termo barvni gel neon - nov videz neon v medsebojne

Podrobnosti
+

Vylet-Nails Premium termo barvni gel neon kaže zelo poseben učinek v svetle barve s spremembami temperature. Gel spremeni odtenek. Tako zanimiv in spremenljivo barvo igre, ki pritegne pozornost in vpliva znova in sveže pojavijo na nohtih.

Kot ponavadi, termo barvni gel je integriran v žebelj. Po pripravi nohte in uporabo vezave agent je gel nohtov skrbno razviti in utrjena plast za plastjo pod UV svetlobo. Po končani osnovni modeliranje nohtov v želeno obliko je arhivirano in prijave prah in znoj plast. Nato je Vylet-Nails Premium termo gel neon barve v tankem sloju uporabljajo in utrjene 120 sekund. Za dolgo trajnost modeliranja, kot zapiranje nadlak je uporabljena in cured. Zaključek naredi skrbno čiščenje nohtov z čistejše, pa tudi poliranje se lahko uporabijo, da bi žebelj na visok sijaj.

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

5

Prehľad

5
4
4
0
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna