Certified online shop
Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
3 letno garancijo na vse naprave
Več kot 150 LED geli
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Barvni Geli
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium termo barvni gel pastel - Spreminjanje barve iz mehkega odtenkih
Podrobnosti
+
Vylet-Nails Premium termo barvni gel namestnikov pastel kadarkoli Barva, ko se spremeni temperatura. Višja temperatura, bolj popolna barve. Ti nastanejo igre spet nove in privlačne barve in zgodovine na gel nohtov. Barvni gel med gel modeliranje bodo uporabljeni.
Zaobljubo je pripravljen kot običajno pred uporabo Vylet-Nails Premium termo barvni gel pastel. Naravnih nohtov je vložena v obliki in Hrapave s pufrom, nato oprijema promotor se uporablja. Nohtov s krivuljo C vzoru z building gel. Previdni strjevanje plasti in UV-svetilke, je pomembno. V Thermogel se uporablja na žebelj, ki je prečiščena s plastjo znoj in utrjene 120 do 240 sekund. Naj intenzivnost barve ne zahtevam, več plasti se lahko uporabljajo in cured. Nohtov z pečatenje gel je izdelana na koncu sila-ki se upira, visok sijaj in trajno stabilna. Čistilec ali poliranje olje povečajo sijaj površine nohtov.


viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.5
Prehľad
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna