Certified online shop
Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
3 letno garancijo na vse naprave
Več kot 150 LED geli
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Barvni Geli
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium termo barvni gel pure - jasne barve v medsebojne
Podrobnosti
+
Vylet-Nails Premium za srednje viskoznosti termo barvni gel pure lahko zlahka nanese na nohte in zagotavlja privlačne in spreminjajoče barve igre. Ta sprememba barve, ki nastane pri menjavi temperature omogoča. Višja temperatura dvigne, bolj popolno barvno termo gel spremeni svoje senčenje.

Uporaba Vylet-Nails Premium termo barvni gel pure je enostavno. Po nohtov je poliran in Hrapave s pufrom, on uporablja premaz. Posledično nohtov je zgrajena plast za plastjo z izbrano gel. Je popolnoma vzoru, gel v tanke, a stalno plast na očiščeni površini nohta krivuljo C reda toplotno Vylet-Nails Premium. Treba povečati intenzivnost barve lahko uporabimo še drugo plast gela barvo. Pomembno je skrbno zdravilo pod UV svetlobo za 120 sekund. Učinek gela pečat in dobili barvo čevljev dolgo zaključek je nadlak.


viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.8235
Prehľad
5
15
4
1
3
1
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna