Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Barvni Geli
Vylet-Nails Premium termo barvni gel kovinsko - gel, modeliranje s spremembo barve

Podrobnosti
+

Unique in lovilec nohtov je termo gel barve s kovinsko Vylet-Nails Premium. Posebna stvar na tej barvni gel: ko temperature spremeni tudi Barva motive žebelj in ki vstopi krasna. Tako so vedno nove in presenetljivo učinke na žebelj.

Vylet-Nails Premium za srednje viskoznosti termo barvni gel Metalik je vključena v gel, modeliranje nohtov. Običajno polirani, roughed gor in z eno nohtov je prevlečena premaz oprijema. Barvni gel nanesemo po building gel, so kot običajno skrbno pozdraviti vse plasti z UV svetilko. Potenje z Zellette necesaria kovinski pred vrstni red Vylet-Nails Premium termo barvni gel in čistejši, barvni gel se uporablja v tankem sloju in utrjene 120 sekund. Če je potrebno dodatno plast je mogoče dodati poveča intenzivnost barve in končno oblikovanje nohtov gela na nohte. Modeliranje koneati s tesnilno gel, ki je neposredno na plast znoj in utrjene 120 sekund.

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.8333

Prehľad

5
5
4
1
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna