Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / Baza Geli
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Baza Geli

Naravni nohti so občutljivi. Kot vse, kar ustvari narava, so sicer lepi, če so negovani, se pa lahko lomijo in so dokaj občutljivi na mehanske vplive, kot je dolgotrajno tipkanje za računalnikom, obremenitve z orodjem, prah in grobe površine. Pri večjih obremenitvah, bi jih morali zaščititi, še posebej, če bi naj kljub obdelavi z barvami, laki in geli izgledali lepo. Zato so priporočljivi umetni nohti. Kot zaščitna plast iz akrila ali gela se prilegajo naravnemu nohtu, ki kljubuje škodljivim vplivom okolja kot so razredčila, laki itd. saj ne dovolijo neposrednega stika z nohtom. Naravni noht se lahko obnovi, če… Ja, kdaj? Če so umetni nohti nanešeni na neškodljiv način. Čemu vendar služi zaščitna plast, če uporabljeno lepilo poškoduje naravni noht ali sploh ne drži?

V našem katalogu najdete visoko kakovostne gele za podlago, za Bonding in Primer. Izdelki so prijazni do naravnih nohtov in zagotavljajo odlično sprijemanje. Poleg cenovno ugodnih velikih pakiranj za salone za oblikovanje nohtov in profesionalne oblikovalce nohtov imamo tudi količinsko manjša, primerna za domačo uporabo. Če pa nam še vedno ne uspe (ne zlepi), kot bi bilo treba, vam lahko pomagamo poiskati napako s pomočjo informativnih brošur. Napotke in namige za rokovanje z UV-geli in navodila za oblikovanje umetnih nohtov boste našli prav tako, ko seznam težav pri uporabi UV-gelov.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna