Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Baza Geli
nded Steklena vlakna - sprožilni gel

Podrobnosti
+

Veste, problem, ki modeliranje ne dolgo, nekateri odjemalci ali celo en sam razvije dvigalo ali žebelj je raztrgana ali popolnoma preklican. Vendar želite, lep in predvsem trajno nohti kljub problem nohti? Z na nded Te težave v oddaljenih nazaj fiberglass gel premaz. Preprosto pripravite nohte kot ponavadi in uporablja premaz, ena. Fiber glass gel redko uporablja in zdravilo v UV-svetilke za 120 sekund pustiti na žebelj. Zdaj lahko s vaš modeliranje z UV kot ponavadi še geli ali obdelavo drugih fiber glass geli. Skozi integriran fiber steklo delcev, modeliranje je izjemno težko in ostane ampak zelo elastična. Geli so posledica prožnost steklenih vlaken tudi dviganje. Če želite popraviti raztrgan naravni nohti, potem ne siten obliž in popravilo s svilo je bolj potrebno. Modeliranje s fiber glass gel imenuje UV gel s fiber glass delcev. Gre za UV gel delnic je bilo mešati z iz steklenih vlaken tkanine. To je še vedno ni tako razširjena kot model plasti akril ali gel nohti. Doslej preštetih sistem fiberglass nohtov z notranjimi nasvete v sodobni nohtov salone, vendar počasi ta tehnika sama povsod trdi in postaja trend v veliko oblikovalcev nohtov. Premaz-, zdaj lahko skupščina in tesnjenje gel, z naše nded Fiber glass geli nadomestiti in dobiti še vedno tanjši in tako bolj naravne nohte. Veliko nohtov salone, ampak tudi šele raba na nded Fiberglass premaz gel in nato kot ponavadi z normalno UV geli delo.

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.75

Prehľad

5
6
4
2
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna