Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / Euro-Line
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Euro-Line

Euro-Line UV-geli za umetne nohte se odlikujejo s prav posebno lastnostjo: v nasprotju z večino drugih UV-gelov se sami zgladijo. Ne nastajajo neprijetne brazde, gube na deloma strjenih površinah, ki pa so pod vrhnjim slojem se mehke, nobeni zobci ali druge neenakomernosti. S tem deluje noht popolnoma gladek in ima tipičen sijaj profesionalno oblikovanih nohtov. Tako sijajen in gladek ni niti noben naravni noht, kajti ti stalno rastejo z manjšimi nepravilnostmi, ki jih delajo sicer zanimive, ne dovoljujejo pa jim enakomernega sijaja.

Euro-Line geli imajo tako imenovani efekt medu, ki je odgovoren za to, da se noht avtomatično zgladi. To je predvsem praktično za uporabo doma, daleč od profesionalcev v salonu, kajti za popolnoma gladko nanašanje UV-gela je potrebno precej spretnosti.

Naši izdelki, kljub vsemu udobju, ki ga nudijo, ustrezajo evropskim standardom. Geli so znanstveno raziskani in testirani za dobro prenašanje. Tu je še druga posebnost Euro-Line gelov: vsi geli so primerni tudi za alergike, kajti vsi uporabljeni polimeri so skrbno izbrani, tako da ne prihaja do nobenih reakcij na koži ali drugih draženj. Poleg tega je z Euro-Line geli mogoče vse, kar zmorejo American-Line-Nails. Barvno oblikovanje, svetleči učinki, poseben sijaj in metalizirani videzi, kakor tudi enostavni pastelni toni in elegantna francoska manikira.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna