Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Faze Geli

Faze Geli

NDED 1. faza gel Faze Geli NDED 1. faza gel
cena od 1,60 € *
NDED 2 faza gel Faze Geli NDED 2 faza gel
cena od 1,60 € *
nded fiberglass - gel 1 faza Faze Geli nded fiberglass - gel 1 faza
cena od 2,80 € *
NDED Soak-Off 1 faza gel Faze Geli NDED Soak-Off 1 faza gel
cena od 1,60 € *
Euro-Line 1 faza gel Faze Geli Euro-Line 1 faza gel
9,64 € *
-30%
American Line 1 Faze gel Faze Geli American Line 1 Faze gel
cena od 5,70 € *
Vylet Nails Revolution 1. faza gel Faze Geli Vylet Nails Revolution 1. faza gel
10,22 € *
-22%
Euro-Line 2 faza gel Faze Geli Euro-Line 2 faza gel
7,18 € *
-40%

Gelne nohte izdelamo iz UV-gelov tako, da posamezne sloje gela ponavljaje nanašamo enega na drugega. Geli iz polimerov – torej iz umetne mase – morajo biti v več fazah nanešeni in strjeni in se jih lahko v splošnem uporablja za vse faze nanašanja. Praviloma lahko pri izdelavi gelnih nohtov razlikujemo med 1-faznimi in 2-faznimi geli. Oba tipa sta različnih konsistenc, kar pomeni, da sta bolj ali manj gosto tekoča. V naši ponudbi imamo tako gele srednje viskoznosti, kakor visoke viskoznosti.

Geli so visoke kakovosti, ustrezajo vsem evropskim zahtevam glede prenašanja in kvalitete ter so poleg tega enostavni za obdelavo. Torej so primerni tako za profesionalni nohtni studio, kakor za uporabo manjšega obsega v domačem okolju. Glede na to so različne tudi velikosti pakiranj. Za salone in profesionalne oblikovalce je smiselno, da naročajo sorazmerno ugodnejša večja pakiranja. Manjša pakiranja so cenovno zanimiva za domačo uporabo, v salonih pa lahko služijo, kot testna pakiranja.

Da bi pri izdelavi gelnih nohtov šlo vse čim bolj prav, priporočamo tudi naše informacijske brošure. V njih najdete izdatna navodila pri iskanju napak in vzrokih zanje pri delu z UV-geli, zaradi česar ponujamo ta zvezek ne le v razdelku namenjenem šolanju in izobraževanju, temveč tudi v katalogu za fazne gele.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna