Certified online shop
Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
3 letno garancijo na vse naprave
Več kot 150 LED geli
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Faze Geli
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
American Line 1 Faze gel
Podrobnosti
+
V veliko UV je modeliranje barvni gel, potrebne in gel nohtov. Naši ameriški Črta je popoln spremljevalec za vse UV gel modeliranja. Je lahko za vse Plasti, ki se uporablja, in elastični stabilnosti so z nohti en ultra varno. Ker se razteza sama gladka, vam prihrani veliko na to vložitve naporno delo. A predela je nepotrebno v večini primerov. Po Imate lep lesk odstraniti zadnjo plast znoj na površini nohta. Poleg tega neguje nohti, saj posebno kalcija in vitamina strukturo zapleteno je. Za še posebej dobro oprijemljivost na Roman lepilni ojačevalnik, ki je mešana z gel. Poleg naše 1 Faza-Builder gel serije, boste našli veliko več geli, American line, vse popolnoma uskladiti med seboj. Rezultati modeliranja bo z Ti izdelki popolnoma prepričali in navdih. Model mesta, ki ni izgleda ravno pravšnja, ampak tudi kaj za nego nohtov does. Smo ponujajo vam ne le izkušnje proizvajalcev, ampak tudi najvišje Kakovost naših izdelkov, ki so pod strogim nadzorom vse. Prepričati Sami in test naše geli seriji American line, boste gel bo ne želite zamuditi in se sprašujem, kako si tako dolgo brez lahko pridejo ven!  
viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.9444
Prehľad
5
17
4
1
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna