Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Faze Geli
1 Faza vam model popolne nohtov, modeliranje gel

Podrobnosti
+

Ali ste utrujeni za vsako Plast gela za odpiranje različnih lončkih? Ne skrbite, to je zdaj Uporaba NDED 1 faza-Builder gel preteklosti. S tem gel, lahko označite model lahko vse tri faze in umetne nohte. kot tudi s treh različnih gelov, dobite stabilno. Začetek kot običajno z vložitvijo naravne nohte in na Rogozina. Nato prilepite Njo nohtov Nasveti na in jih prinese želene dolžine in oblike. Datoteke Prehod iz naravne v umetno nohtov proč in naravnost peljati na 1 Faza-Builder gel na. Potrebovali jo boste pred vsako vezivo več, saj z bilo obdelano v gelu. Učinek medu razširja gel nohtov samodejno gladka, tako da boste imeli manj dela vložitve. Zahvaljujoč se Razbarvanje zaščite ni več pa vaše nohte in ostanejo na več Tednov in visokega sijaja. Poleg tega je lahko čudovito s barvnih pigmentov in barvnih mix iz naše trgovine in slišal, da najnovejše UV & Barva Gelen, Polimer raziskave so. Določite lahko znesek ta gel z nami od 5 ml do Izberite 200 l. Model nohtov, modeliranje z 1 Faza-Builder gel nohtov Studio kakovosti na dober Razmerje med ceno uspešnosti.

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.7096

Prehľad

5
226
4
70
3
6
2
1
1
1

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna