Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Faze Geli
NDED 2 faza gel

Podrobnosti
+

Zakaj uporabljati tri različne nohtov geli, če dobiš samo stabilen vaš umetni nohti gel fazo z naše NDED 2, kot če uporabite tri različne gele? Prijave in omadežujejo svoj naravni nohti na začetku nohte. Nato poiščite pravi nasvet velikosti za vse vaše nohte iz škatle in pritrdite z lepilom nohtov. Datoteko vse nohtov Nasveti za želeno dolžino in obliko in nato bi prehod iz naravnih umetnih nohtov na ravni. V naslednjem koraku, uporabi prva plast 2 faza-Builder gel in strdi pod UV svetlobo naprave nanj. Takoj po prvi sloj, vam model C-krivulja z isto gel nohtov design. Tukaj, naj bi izšlo debel, vendar mehko izboklino med naravnih in umetnih nohtov. Spet bo strdi to plast gela z UV svetilko. Odstrani čistilec potenje plast z nato in gladko koli Neenakomernost v gelu. Za to, uporabite datoteko lep. Vaš umetni nohti še vedno odlično zaščito pred praskami dati in dobiti, bo sijaj priporočamo na koncu položiti tudi tesnjenje gel iz iste serije. Naše 2 fazah gel iz barvni gel, izdelek obsega UV gel in priti v vrhoven-odličnost nohtov Studio kakovostne, neverjetno nizkih cenah.

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.8

Prehľad

5
28
4
7
3
0
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna