Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Francoski Geli

Francoski Geli

Francoska manikira je čudovita. Nohti v tem videzu izražajo enostavno eleganco in nego, stalno so videti odlično, kljub enostavni obdelavi, in se jo zato ohranja, kajti laki, topila, geli in podobne substance niso nujni za dosego videza francoske manikire. Enostavna eleganca tega stila je primerna za vsako situacijo in za vsako obleko, se jo lahko nosi za vse priložnosti in ne bo nikoli delovala pretirano. Francoska manikira pa je dejansko mogoča samo pri enakomerno raščenih, zdravih nohtih. Kaj pa storiti, če je naravni noht lomljiv, zbrazdan in vdolben?

Francoska manikira je videz, ki ga lahko dosežemo z umetnimi nohti. Vstavke iz akrila ali gela je lahko obdelati z belo, da izgledajo kot naravni. Na samo misel se moramo malo navaditi – umetni nohti, gelni nohti, brez barve, nakita ali bleščečih učinkov? Seveda! Z UV-geli za francosko manikiro je to mogoče. Geli so v nežnih rožnatih niansah, ki so blizu naravni barvi nohtov, skozi katere je videti kožo, pa v rahlo beli pa do trendovske ultra bele. Prednost oblikovanih nohtov v francoskem videzu je jasna: nanešeni nohti ščitijo naravni noht pod njimi, tako da si lahko s pomočjo profesionalne nege hitro opomorejo. Zatem je francoska manikira spet mogoča na naravnih nohtih.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna