Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 149 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / Gel lak
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Gel lak Gel lak Poiščite dvojo Gel lak izmed več kot 372 različnimi barvami O vaši najljubši barvi

Gel lak

UV mat nadlaka Gel lak UV mat nadlaka
5,09 € *
NAIL-EON UV lak svile Gel lak NAIL-EON UV lak svile
cena od 3,99 € *
nded premium UV lak nude Gel lak nded premium UV lak nude
4,95 € *
nded premium UV lak Metalik Gel lak nded premium UV lak Metalik
4,95 € *
nded premium UV lak Laki pastel Gel lak nded premium UV lak Laki pastel
3,96 € *
-20%
nded premium UV lak MICA Gel lak nded premium UV lak MICA
4,95 € *
En gib slikarstvo barve 8 ml Gel lak En gib slikarstvo barve 8 ml
2,33 € *
-10%
Nightshine prašek pastel Gel lak Nightshine prašek pastel
1,79 € *
-35%
NAIL-EON Crisp Peel Off Gel Laki Gel lak NAIL-EON Crisp Peel Off Gel Laki
cena od 2,96 € *
nded premium UV lak Pearl Gel lak nded premium UV lak Pearl
4,95 € *
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Gel lak NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
3,90 € *
Gel premaz pripadajo UV laki za nohte in popolnoma združujejo lastnosti konvencionalnih laki in UV geli. Premaz je s krtačo in utrjene pod UV svetlobo. Nadlaka se uporablja za dodatne pečatenja. To je tudi utrjena z ultravijolično svetlobo ali LED luči.
Tanke viskozen gel premazi so podobni preprost laki za nohte v njihove obdelave, zato tudi priprava nohta je podobno. Površina mora biti suhi, čisti in brez maščob, tako da barva spoštuje tudi. Na naravnih nohtov je a podlak kot podlago uporabiti. To izboljšuje izkoriščeni in razbarvanje nohtov zanesljivo preprečiti. Premaz UV lak nanese kdaj akril ali gel nohtov na zadnjo plast strukturo. Tanko vendar motno plast je pomembna. To zagotavlja zanesljivo zdravilo pod UV svetlobo in zagotavlja vrag-ki se upira in se upira površin. Želeno barvo intenzivnost še ni dosežena, lahko uporabijo drugo plast UV lak.
Da bi moral iti zelo hitro, vam priporočamo, da odlepite lak za nohte. Gel premaz, je treba odstraniti brez čistilec. Aplikativne premaz se odšteje za preprosto tako, da zunanji robovi kot tanko kožo nohta. Nekaj skladb, to maj obstati levi zadaj na žebelj, lahko zlahka odstraniti z čistilec.
Gel lak je na voljo v naši spletni trgovini v številnih receptov, barva in besedilo. Mat ali sijoče, obogateni z bleščicami ali kosmiči - nobena želja ostaja odprta. Tudi model mesto nohti lahko razlaga znova in znova in oblikoval enostavnost procesa. Popoln videz je celo našel lastnost barvni gel lak za nohte ima dolgo in zanesljivo, brez čipa ali nič. UV gel lak je idealna tudi pri uporabi nail art kreacije. Emajl barve lahko mešano ali v kombinaciji z nail art nalepke in druge elemente. Oko-lov premazi, na primer s skrajno bleščice učinek nohtov umetnost lahko uporabijo na primer v zvezi z francoski in proizvajajo nove in posameznih stilov.
Je popolna barva ali žebelj popolnoma, zapiranje. Nadlak je idealna za ta namen. Okrepiti stabilnost gel coat in predvideva poseben sijaj. Mat finiš je zaželena in to že dosega ustrezno mat gel premaz, lahko tudi ne nadlak.
Oglejte si naše nded veliko različnih gel lak presenetiti online trgovina in pustite. Izdelki, ki jih ponuja nas prosto metil metakrilata in se lahko uporablja tudi z nizko tveganje občutljivi ljudje!


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna