Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / Gel lak
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
NAIL-EON Gel Gel Barve HIGHLIGHTS Limited Edition
Podrobnosti
+

Naše gel premazi imajo Peel Off lak za nohte in trakovi barve lastnosti. Izpustite samo premaz in podlak, nato pa po nekaj dneh nohtov lahko odstranite samo naše gel laki.

Z naše gel NAIL-EON, poljski poudarja tudi znan kot Gelish, gel coat, UV laki za nohte ali UV lakom Bomo dostavili še posebej pisane in ekspresivno gel lak, ki je ustvarite neverjetno lepo nohtov modela plasti. Ste s temi Iridiscentna gel lak je dobro svetovati, če model plasti na osnovi gel nohte želite ustvariti, vendar odreče dolgo nosite s krtačo in gel želim. S tem gel nohte Gel lak je UV gel s pomočjo krtačo neposredno uporablja iz steklenice. Gel lak Barve je kot navaden lak za nohte uporabne in nato pod UV svetlobo, kot so UV gel zdravljenju. Gel laki so za nekaj časa, je zelo priljubljena, ker so udobno. Da s je Kot ponavadi najprej ustvarite gel lak nohtov modela plasti, nohti se očistijo in razmastijo. V naslednjem koraku se roughened nohti začel z nohti. Gel lak je s konvencionalnimi UV geli, s čopičem so združljivi in najbolje kombinirati. Morate delo ne samo z gel barve, ampak lahko tudi Kot vsi vemo, z uporabo UV gel. Bodite ustvarjalni in naj vaše Domišljiji prosto pot. Imamo visoko kakovostne sestavine v ta barva procesov, tako da ste lahko prepričani, da se kakovost izdelka, kako jih uporablja nas. To je svetlobe sušen poliranje nohtov, ki zdravi z UV enoto in LED luči strjevanje enoto!

viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.1667
Prehľad
5
10
4
9
3
4
2
1
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna