Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / LED Geli
NAIL-EON Gel Gel Barve HIGHLIGHTS Limited Edition

Podrobnosti
+

Naše gel premazi imajo Peel Off lak za nohte in trakovi barve lastnosti. Izpustite samo premaz in podlak, nato pa po nekaj dneh nohtov lahko odstranite samo naše gel laki.

Z naše gel NAIL-EON, poljski poudarja tudi znan kot Gelish, gel coat, UV laki za nohte ali UV lakom Bomo dostavili še posebej pisane in ekspresivno gel lak, ki je ustvarite neverjetno lepo nohtov modela plasti. Ste s temi Iridiscentna gel lak je dobro svetovati, če model plasti na osnovi gel nohte želite ustvariti, vendar odreče dolgo nosite s krtačo in gel želim. S tem gel nohte Gel lak je UV gel s pomočjo krtačo neposredno uporablja iz steklenice. Gel lak Barve je kot navaden lak za nohte uporabne in nato pod UV svetlobo, kot so UV gel zdravljenju. Gel laki so za nekaj časa, je zelo priljubljena, ker so udobno. Da s je Kot ponavadi najprej ustvarite gel lak nohtov modela plasti, nohti se očistijo in razmastijo. V naslednjem koraku se roughened nohti začel z nohti. Gel lak je s konvencionalnimi UV geli, s čopičem so združljivi in najbolje kombinirati. Morate delo ne samo z gel barve, ampak lahko tudi Kot vsi vemo, z uporabo UV gel. Bodite ustvarjalni in naj vaše Domišljiji prosto pot. Imamo visoko kakovostne sestavine v ta barva procesov, tako da ste lahko prepričani, da se kakovost izdelka, kako jih uporablja nas. To je svetlobe sušen poliranje nohtov, ki zdravi z UV enoto in LED luči strjevanje enoto!

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.1667

Prehľad

5
10
4
9
3
4
2
1
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna