Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / LED Geli
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SPRING2017
NAIL-EON LED/UV gel poljski posebne nadlak - pečat
Podrobnosti
+

Nadlak kot tesnilno sredstvo je zaledenitve na torto na vsako plast modela. Tesnilnih plasti gel umetno nohtov z odporna plast in varuje pred sekanje in praskami. Poleg tega je trajna in privlačni sijaj oddano nohtov.

NAIL-EON LED/UV gel lak posebno nadlak lahko izvede enostavno in je primerna ne le za simuliranje gel. Tudi akril nohti, UV gel laki ali tradicionalne nail laki lahko prekrita s plastjo pečatenja. Nadlak je nanesla končnega žebelj, akril nohti so vložene pred uporabo z pufer za visok sijaj. Nato se cured konča pod UV ali tudi LED luči. Z Zellette in čistejši potenje plast je odstranjena, žebelj polirani v nekaj korakih do visokega sijaja. Sijajni učinek je podkrepljena z uporabo poliranje olje. Končnega žebelj je dolg iz praske in druge poškodbe.


Dimenzije
+
0.033 Meter (m)
0.033 Meter (m)
0.068 Meter (m)
viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
navodila
+
NAIL-EON UV lak posebno nadlak kot vrag-ki se upira glossy finish za naše gel lak in gel in akril model plasti

Korak 1: Kot je znano, pripravimo naravni nohti.

Korak 2:Kot podlak, uporabite naše NAIL-EON UV lak posebno podlak čl-No 1054th razmišljanje na utrjevanje 2 minuti v svetilko.

Korak 3: Zdaj si lahko z vašo UV gel nohte poljski model ali slika. Tukaj si tudi zdravilo.

Korak 4: Kot tesnilno sredstvo, uporabite naše NAIL-EON UV lak posebno nadlak. To ščiti barvo in dajejo vaši nohti sijoči konča. Z čistejše odstrani plast znoj.


Nasvet:Naše NAIL-EON UV lak posebno nadlak vrsta Nr - 1054 je primerna tudi za zaključek za gel in plasti za model iz akrila. Lahek model lokacije omogočajo popolno in strdi. Z čistilec, odstrani plast potenje na koncu.Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.55
Prehľad
5
64
4
31
3
4
2
1
1
1

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna