Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / LED Geli
NAIL-EON LED/UV gel poljski posebne nadlak

Podrobnosti
+

Nadlak kot tesnilno sredstvo je zaledenitve na torto na vsako plast modela. Tesnilnih plasti gel umetno nohtov z odporna plast in varuje pred sekanje in praskami. Poleg tega je trajna in privlačni sijaj oddano nohtov.

NAIL-EON LED/UV gel lak posebno nadlak lahko izvede enostavno in je primerna ne le za simuliranje gel. Tudi akril nohti, UV gel laki ali tradicionalne nail laki lahko prekrita s plastjo pečatenja. Nadlak je nanesla končnega žebelj, akril nohti so vložene pred uporabo z pufer za visok sijaj. Nato se cured konča pod UV ali tudi LED luči. Z Zellette in čistejši potenje plast je odstranjena, žebelj polirani v nekaj korakih do visokega sijaja. Sijajni učinek je podkrepljena z uporabo poliranje olje. Končnega žebelj je dolg iz praske in druge poškodbe.


Dimenzije
+

0.033 Meter (m)
0.033 Meter (m)
0.068 Meter (m)

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

navodila
+

NAIL-EON UV lak posebno nadlak kot vrag-ki se upira glossy finish za naše gel lak in gel in akril model plasti

Korak 1: Kot je znano, pripravimo naravni nohti.

Korak 2:Kot podlak, uporabite naše NAIL-EON UV lak posebno podlak čl-No 1054th razmišljanje na utrjevanje 2 minuti v svetilko.

Korak 3: Zdaj si lahko z vašo UV gel nohte poljski model ali slika. Tukaj si tudi zdravilo.

Korak 4: Kot tesnilno sredstvo, uporabite naše NAIL-EON UV lak posebno nadlak. To ščiti barvo in dajejo vaši nohti sijoči konča. Z čistejše odstrani plast znoj.


Nasvet:Naše NAIL-EON UV lak posebno nadlak vrsta Nr - 1054 je primerna tudi za zaključek za gel in plasti za model iz akrila. Lahek model lokacije omogočajo popolno in strdi. Z čistilec, odstrani plast potenje na koncu.Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.5313

Prehľad

5
60
4
31
3
4
2
1
1
1

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna