Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / LED Geli
NAIL-EON LED/UV gel poljski posebne podlak - sprožilni gel
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

Za modeliranje z gel nohtov, a podlaka je nepogrešljiv. Prvi sloj gel bo poskrbela, da žebelj ni brezbarvni in zagotavlja spoštovanje gel nohtov ali gel premaz na naravnih nohtov. NAIL-EON LED/UV gel Polish posebno bazo plašč je viskoznost tanek in enostaven za nanašat.

Osnovni premaz se uporablja kot prvi sloj gela na naravne nohte, prekrita z premaz. On je idealna za prilagoditev stavbe geli kot tudi gel premazi. Na nizko viskoznost podlak krtačo na kot lak za nohte na žebelj, potem NAUL EON gel premaz je treba vključiti neposredno v mokro premaz. Potem sledi zorenje je mogoče obe pod UV - svetlobo. Prednost LED sušenja je krajši čas osvetlitve. Plašč uporablja bazo kot sprožilni gel za gel model mesto, je na žebelj tudi redko naslikal, vendar potem otrdel. Potenje plast je odstranjena, potem prvi sloj gel strukturo gel se uporablja. Ta gel plast selectable varnost pregledno, tako da obrne naravnih nohtov ne z poznejše barvni geli. Zaključek gel modeliranja ponuja nadlak, tudi kot NAIL-EON LED/UV gel Poljske special z nami je na voljo.

viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
navodila
+
NAIL-EON UV lak posebno podlak super primeren za našo odlično podlago dolgotrajno UV gel premaze.

Korak 1:Pripravi naravnih nohtov, ste datoteko z nasveti v želeno obliko. Potisnite nazaj na povrhnjico in nohti z varovalni nekoliko Tamnjeti.

Korak 2: Zdaj opravljajo tanko plastjo naše NAIL-EON UV lak posebno podlak in naj to zdravilo za 2 minuti v enoti svetlobe. Ne odstranite plast znoj.

Korak 3: Slikarstva nohti z naše UV gel premazi in lahko tudi zdravljenje v enoti svetlobe.

Korak 4:Poseben pečat premaz nohti s plast čl nadlak NAIL-EON UV Nr. 1054. Po zdravljenju, odstrani plast znoj z čistilec prosim.Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.4048
Prehľad
5
42
4
36
3
4
2
2
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna