Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Soak-Off Geli
Promočiti-izven barvni gel za popoln modeliranje nohtov

Podrobnosti
+

Gel & Barva gel preprosto popoln z Promočiti off line gela UV so rezultati. nded vpijejo off barvni gel je idealen za posamezni model lokacijo. Ni važno kakšen trend je dejal samo s ta gel sledili vsak trend. Ni važno ali izredni francoski videz popoln modeliranje, z ta gel nabor poudarja pozornost kateri jamstva povleci. Barvni gel se lahko uporabijo za oblikovanje posameznih nohti. Lahko preprosto predelani in je visoke kakovosti. Hitro modeliranje z popoln rezultat je mogoče z ta gel. Kot vsi geli Promočiti off line zagotavlja minimalno datoteko delo. Promočiti off gel se lahko uporablja za naravne nohte, in gladi nohtov nasveti. S tem to opravlja brez mehanske dražljaje in dobro prenaša. Gel nohti znova aktivira auto-glajenje učinek. Z geli potrebujete le 2 minuti, strjevanje čas v UV-svetilke, ni pomembno, katere plasti stavbe, ali premaz, building gel ali konča samo delal. Dolgo čakati, zato je zastarela. Lahko prepričali sami to neverjetno gel in zaupanje naše izkušnje proizvajalca. Vas bo navdušil vsestranskost gel. Se strdi v 120 sekund v običajnih UV svetlobe naprave in v 30 do 60 sekund v LED luči strjevanje enot.

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.2542

Prehľad

5
29
4
23
3
4
2
3
1
2

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna