Certified online shop
Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
3 letno garancijo na vse naprave
Več kot 150 LED geli
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Soak-Off Geli
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Soak-off ličila skriva grde madeže na vaši nohti gel
Podrobnosti
+
NDED ličila Promočiti-off gel je čudežno zdravilo za rahlo obarvanje nohta. To čudovito skrijete lahko z eno ali dvema nanosom gela. Njen lak izgleda precej enakomerno z Kolorit. Razlika med to in klasičnih UV geli in barvni geli je da bodo odstranjeni Promočiti off geli z Promočiti off reševalca. Zato se prijave ne vpliva na naravni noht. Imajo številne prednosti: uporabite ga lahko za okrepitev narave nohtov, z ali brez francoski pogled, seveda za noge ali kot optično podaljšanje podnohtja. Topne ličila gel je prilagodljiva in dobro drži. Nekoliko grobo na vaših nohtih in Razmastite pravilno. Nanesite plast Promočiti-off gel premaz, ta Harden za dve minuti, nato uporablja eno ali dve plasti naše ličila neposredno gel serije. Prosim tudi za dve minuti otrdi teh plasti. Želite francoski pogled, nato pa se prijavite zdaj vaš nasmeh Promočiti off francoski belo črto in otrdi kot ponavadi. Končno je tudi tesnilno Promočiti-off gel uporabljajo in tudi pozdraviti. Za trendovsko "nude" videz uporabljati brez vaše francoski pečat. Izberite vaš količino. Vrhunske kakovosti po ugodnih cenah. Se strdi v 120 sekund v običajnih UV svetlobe naprave in v 30 do 60 sekund v LED luči strjevanje enot.
viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.125
Prehľad
5
14
4
10
3
6
2
2
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna