Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
Več kot 150 LED geli
3 letno garancijo na vse naprave
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Soak-Off Geli
Soak-off tesnjenje-gel za kakovostno konča leta modeliranja

Podrobnosti
+

Za mnoge, Promočiti off geli so še vedno neznan Izdelka, medtem ko v ZDA in drugih državah, se namakajte off geli že od dolgo časa se uporabljajo. V primerjavi s konvencionalnimi UV gel & Barvni gel lahko namakate-off geli z Materiallöser, ki vsebujejo Aceton brez vložitvi navzdol spet off nohtov. Promočiti-pomeni prevedeno kot podobno kot "ponovno odkupijo". Z lovec na fotke NDED vpijejo-off gel dobili 5 ml Ste zelo visoko kakovost izdelka, ki nohte za modeliranje nohtov dala popolnoma sijoče površine. Hvala za Rabljena Sestavine za ustrezni Promočiti-off gel, je vložitev navzdol več potrebno in če enkrat odločiti svojim strankam na Ni več izpolnite žeblje, da bi nohti, vi moči lahek z na preprosto odstranite plast na plast acetona, ki vsebujejo Materiallöser. Je več Nagelschonender, ni tako veliko, in skoraj nič Snov lastno naravnih nohtov pila in odstranjena. Če ste Promočiti off uporablja izdelke, vaše stranke lahko, na primer, ponudbo za nakup Materiallöser za domačo uporabo, ko bi shraniti novo smer za vas. To bi seveda denar izgube vodi, ampak s prodajo dodatne Materiallösers lahko To ponovno uravnoteženje. Prepričajte o naši kakovosti Studio Proizvodov in iščejo alternativnih in komplementarnih izdelkov v Naša trgovina. Se strdi v 120 sekund v običajnih UV svetlobe naprave in v 30 do 60 sekund v LED luči strjevanje enot.  

viskoznost
+

tanka srednje debel

Pečat
+

UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

LED primerna

LED-geli in primerni pribor omogočajo časovno učinkovito oblikovanje nohtov: LED-geli otrdijo pod LED-lučko ali CCFL-lučko po 30–80 sekundah ali, kot običajno, pod UV-lučko v 120 sekundah. So odstranljivi in jih ni potrebno piliti. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo pod LED-lučko.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+

Všetky hodnotenia

4.2174

Prehľad

5
12
4
6
3
3
2
2
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€

nded mednarodna