Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 149 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / Termo Barvni Geli
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
Termo Barvni Geli Termo Barvni Geli Poiščite dvojo Termo Barvni Geli izmed več kot 50 različnimi barvami O vaši najljubši barvi

Termo Barvni Geli

Termo Barvni Geli - barva igre na vaš gel nohti

Termo barvni gel variante iz občutljivo za ekstravagantne

Termo barvni geli so na voljo v veliko različnih barvnih kombinacij. To čudovito nohtov bo možno, ki lahko popolnoma prilagodijo tudi na osebni stil, kot tudi na posebne priložnosti. Spremembo barve poteka podatkovni barv in prela ali senco v istem slogu, tako več nohtov modelov pojavijo v enem koraku. Še posebej pameten dodatne učinke bodo izhajale iz razlike z bleščicami pigmentov, biser šimer ali nedoločljivim konceptom pregleden flip flop geli z sestavni delci.

 

Kot termo barvni geli delo

Poseben termo barvni geli jenjihov odziv na različne temperaturne razmere. Keynote, ki sestavljajo pri uporabi barvni gel, z naraščajočo toploto spremenil korak za korakom do drugega določene zvok. Ker spremembo barve poteka postopoma, nohtih pojavijo znova in excitingly različnih. Spreminjanje barve se lahko pojavi tudi, ko toplo prst na žebelj se postavi. Okolje in nohtov površino, da se ohladi, nato pa v barvah spet spremenila.To je še posebej učinkovita v večernih urah: hladi tudi nohtov z ohlajeno pijačo v roko in tako spremeni svojo barvo v kratkem času. Čeprav so temperature ohladi na prostem, posebno barvo, ki je tako značilna za termo UV barvni geli učinek.

 

Uporaba v nohto

Barvni gel predstavlja zadnjo plast model mesto nohtov pred zapečatiti. Žebelj je nastala kot ponavadi: temeljni premaz se uporablja za lak, ki je podlaga obveznosti za kasnejše aretacijo ali gradnjo gel. Po izgradnji gel nohtov popoln krivulja C, barvni gel tanko nanese na nohta in zdravljenje z UV svetilko. Ta proces se lahko ponovi, da dosežejo želeno barvo intenzivnost. Previdni ozdravljenje doseže najboljši tanke plasti gela je pomembno. Zaključek je nadlak, ki deluje kot pečat, dolgo hraniti intenzivnost barve na Thermogels. Nadlak je utrjena pod UV svetlobo, in nato gecleanert ali obdelano z poliranje olje. Tako so sijajni nohtov z briljantno barve in razburljivo spremembe igre.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna