Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / Tesnilni Geli
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Tesnilni Geli

Umetni nohti potrebujejo določeno nego, da so kar se da obstojni in lepi. Da to dosežemo uporabljamo različne gele, ki jih nanesemo v različnih korakih med izdelavo in krašenjem umetnih nohtov. Eden od njih je zaključni gel.

Zaključni gel poskrbi za to, da dobi umetni noht sijajni sloj, ki ga lahko poliramo in hkrati ščiti material. Gel je kot zaščitni film na nohtu in mu zglajuje površino, zadela najmanjše nepravilnosti na katerih bi lahko prišlo do preloma ali kjer bi se lahko zbirali ostanki. Uporaba tega gela ob zaključku dela z umetnimi nohti ni torej samo vprašanje estetike, temveč služi tudi higieni, kajti le popolnoma gladka površina preprečuje, da bi se majhni delci, umazanija ali klice tam zadrževali.

Zaključni geli v našem izboru so optimirani za uporabo na gelnih nohtih. Gel je zelo visoke kakovosti, nadvse dobro se ga prenaša in v vseh pogledih ustreza  evropskim standardom. Lahko ga dobite v različnih izvedbah, kot srednje viskozni gel z zelo kratkim časom sušenja, kot verzijo z visokim sijajem in tudi v različnih formatih pakiranja. Če ste negotovi in ne veste ali lahko našim izdelkom zaupate, enostavno poskusite z majhnim pakiranjem, ki tudi ni predrago. Za domačo uporabo je v vsakem primeru slednje dobra ideja. Za profesionalne oblikovalce nohtov so toliko bolj zanimiva večja pakiranja.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna