Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 129 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / Tesnilni Geli
Hiter zaključek top gel LED tesnilno gel je odličen
Barva slik se lahko razlikuje.
Podrobnosti
+

nded hiter zaključek je nadlak sodobne LED vrhunskih tesnilno gel. Žebelj pride skozi akrilni del po žebelj na svetlo sijoče „ visok sijaj “ zaprti. Ta posebni in sofisticiranih hiter zaključek nadlak z Nded je tanka viskozna doslednost in retracts samostojno gladko. Čas je manj kot 3 minute – glede na delovanje UV light naprava. V luči strjevanje enoti s 36 Watt svetlobna učinkovitost visok sijaj Finishgel zdravil, na primer, po 1,5 minute. Kot skupni UV gel in barva gel v naši spletni trgovini je LED Versiegeler, enostaven za obdelavo in zato popolnoma primerna, izvesti popoln nohtov modela plasti v studio kakovosti. Kot proste kisline nadlak, je idealen za dobro ljudi z alergijami. Nded hiter zaključek nadlak je na voljo v zneske 5 ml, 15 ml, 30 ml, 50 ml in 250 ml. Tudi naravne nohte, akril nohti in vlakna, steklo nohte s to sodobno nohtov design izdelka tednov visokega sijaja na voljo.

 

kot skupni UV gel in barva gel v naši spletni trgovini je tudi LED Versiegler, enostaven za obdelavo in zato popolnoma primerna, za popolno nohtov modela plasti v studio kakovosti brez potenja plast.

viskoznost
+
tanka srednje debel
Pečat
+
Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.4787
Prehľad
5
53
4
34
3
6
2
2
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna