Naše hotline:
+49 (0) 2428/8198992
Certified online shop
3 letno garancijo na vse naprave
Nakup na račun & več
Iz reda vrednost za 99 €, bomo vam prevozni stroški!
Darila že od 49,00 €
ste tukaj Nail design / Geli / Gradbenik Geli
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017

Gradbenik Geli

Oblikovanje nohtov ni čisto enostavno. Povezano je z znanjem o smiselni uporabi mnogih različnih materialov, s predpisi in ukrepi v zvezi s higieno, nego in tudi z ročnimi spretnostmi. Kadar uporabimo umetne nohte, ne nalepimo enostavno predizdelanih oblik, temveč moramo obdelati tudi naravni noht. V središču pozornosti je noht, ki ga ne le pokrijemo, temveč istočasno negujemo in ohranjamo.

UV- izgraditveni geli prevzemajo nego. Nanese se jih neposredno na podlago –na naravne nohte - in poskrbijo za to, da je poškodovan noht dobro podložen, preden nanesemo umetni noht. To je pomembno, saj preprečimo mehansko draženje med umetnim in naravnim nohtom, ki je posledica gibanja. Predvsem pa umetni noht zaradi te tanke, učinkovite ter negovalne podloge mnogo bolje drži, se ne pusti kar tako odlepiti in zato deluje mnogo bolj negovan.

UV- izgraditveni geli v našem izboru so izdelani z vso skrbnostjo. Lahko se jih tanko nanaša, so zelo elastični in enostavni za rokovanje. Ponujamo vam različne izvedbe, glede na to ali imate raje prozorne ali rožnate gele. Na voljo je tudi Rosé. Kot pri vseh naših izdelkih boste v katalogu našli manjša pakiranja za domačo uporabo, pa tudi večje količine, ki so predvsem cenovno zanimive za salone za oblikovanje nohtov.


Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna