Certified online shop
Naše hotline: +49 (0) 2428/8198992
3 letno garancijo na vse naprave
Več kot 150 LED geli
Iz reda vrednost za 65 €, bomo vam prevozni stroški!
ste tukaj Nail design / Geli / Gradbenik Geli
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
American Line Gradbenik gel
Podrobnosti
+
Z vrstico American building gel, si bila izoblikovana obrazec polno C krivulja, ki daje lep naravnosti za nohte. Da bi to dosegli, si najprej omadežujejo naravne nohte s fino pilo. So bleščeče delo vedeti več o nohta, zdrav in lepilo umetnih nohtov. Nato Brusimo oblika in dolžina nasvetov in nato prilagodite prehoda od naravnih do umetnih nohtov. No, mešamo gel pred uporabo. Zdaj s prvo plastjo stavbe iz serije American line gela in nato otrdi v UV svetilko. Na voljo je v izvirni Studio stekleni posodi s prostornino 15 ml in v treh različnih barvnih odtenkov in viskoznosti. Izberite svoje favorite gel med roza/Milky, roza/jasno ali počistite s standardne, srednje ali debele viskoznost. Pripada UV geli & Barva Gelen, ki so na vrhunske raziskave. Zanašajo na naše dolgoletne know-how in bi tega neverjetno poceni izdelka. Vas bo navdušila naše zelo dobre kakovosti.
Pečat
+
UV primerna

Popolnoma trpežni in odporni nohti z UV-geli in primernim priborom za oblikovanje: UV-geli so na voljo v različnih barvah in konsistencah in strdijo pod UV-lučko ali CCFL-lučko v 120 sekundah. Artikli, označeni s tem znakom, so primerni za uporabo UV-gelov.

brez kislin

Ste alergični, vendar si kljub temu želite lepe nohte? Potem uporabite gel brez kisline, primeren za alergike.

Povratne informacije
+
Všetky hodnotenia
4.25
Prehľad
5
4
4
7
3
1
2
0
1
0

Ni nobenih pripomb v tem jeziku za to postavko.

Ekskluzivne ponudbe.Samo za vas. Prijavite se zdaj bon velja do 31.12.2012, ko uporabnik lahko pregledujete pri nakupu vrednosti 40 €
5€
nded mednarodna